Reparaties en onderhoud

Je eigen fietsenmaker speelt een grote rol in de band tussen jou en je fiets. Bij hem koop je je eerste fiets, geef je hem af voor jaarlijks onderhoud en laat je hem maken als hij stuk is.

TWH is dé allround fietsenwinkel in Overijssel, die voorziet in al je fietsbehoeftes. Onze showroom staat vol met glanzende tweewielers in alle soorten en maten. Bij ons worden je banden geplakt, je kettingen geolied en we vervangen, als dat nodig is, je wielen. En na jaren van trouwe dienst, vind je bij ons weer een nieuwe metgezel.

Kom bij ons langs voor een uitstekende tweedehands fiets of een mountainbike, voor fietsonderdelen en voor allerlei fietsaccessoires. Met ons uitgebreide assortiment, onze snelle service en onze lage prijzen, ben je bij TWH direct klaar voor de start!


Fietsverhuur

Ook als je in de regio Hellendoorn op vakantie bent, kun je bij ons terecht: we vangen het gemis van je eigen fiets op met een van onze huurfietsen.


TWH is officieel dealer van Batavus, Sparta, Haibike, Bulls, Koga en Lapierre.

Laat je fiets ophalen voor onderhoud

Reparaties en onderhoudsservice

Bij ons is je fiets altijd binnen twee dagen klaar.
Is je tweewieler toe aan een servicebeurt of heb je pech onderweg? Bij TWH bieden we je supersnelle service, zodat je fiets in no time weer de weg op kan. Door onze haal- en brengservice kun je moeiteloos je fiets afgeven voor een reguliere onderhoudsbeurt of een reparatie. In onze goed uitgeruste werkplaats staan onze zeven ervaren monteurs voor je klaar. Hierdoor is je fiets gegarandeerd binnen twee dagen weer klaar voor gebruik.

Fietsverzekering
Sluit bij ons ook je ANWB Fietsverzekering af. Zo is je fiets goed verzekerd tegen diefstal. En met een aanvullende verzekering ben je ook verzekerd tegen schade en ongevallen. Je hebt dan tevens recht op rechtsbijstand.

Je vertrouwde fietsenwinkel in Hellendoorn

Een slag in je wiel, een roestige ketting? Bij ons is je fiets zo weer als nieuw. En over nieuw gesproken: je vindt bij ons de mooiste fietsen, vers uit de fabriek. Batavus, Sparta… noem maar op! Die fietsen verhuren we natuurlijk ook als je met vakantie bent, op de Sallandse Heuvelrug bijvoorbeeld, of in een van de mooie vakantieparken in de omgeving.


Zin om een kijkje te nemen in onze showroom? Neem nu contact op of kom langs!

Direct een fiets bestellen? Dat kan via onderstaand contactformulier.

Contactgegevens

Adres

Reggeweg 6 A
7447 AN Hellendoorn

Telefoon

 0548 - 65 53 23

E-mail

 info@tweewielercentrumhellendoorn.nl

KVK: 08217312

Openingstijden

Maandag Gesloten

Dinsdag - Woensdag 09:00 - 12:30 13:30 - 18:00

Donderdag 09:00 - 12:30 13:30 - 21:00

Vrijdag 09:00 - 12:30 13:30 - 18:00

Zaterdag 09:00 - 12:30 13:00 - 16:00

Zondag Gesloten