Van reparatie en verkoop tot fietsverhuur in Hellendoorn

Bij Tweewielercentrum Hellendoorn vind je de fiets die precies bij je past. Of je nu zoekt naar een toerfiets, een fiets voor woon-werkverkeer of een all terrain bike, wij hebben de fiets voor jou!

Kom langs in onze showroom

Onze partners

De beste fietsmerken voor jou

Bij Tweewielercentrum Hellendoorn verkopen we alleen fietsen van de beste merken. Zo weet je zeker dat jouw stalen ros nog vele jaren meegaat. Lees hier meer over onze topmerken.

 

Koga 

Handgebouwde perfectie 
Alle Koga fietsen worden met de hand gebouwd waarbij altijd één monteur verantwoordelijk is voor de volledige montage van een fiets. Het 'handbuilt by Koga' logo op het frame staat garant voor deze eigenzinnige aanpak. Van het individu, voor het individu. Die betrokkenheid bij het product zie je terug in het resultaat. Perfectie tot in de finesses.

Sparta 
Klassieke tweewielers in een modern jasje
Sparta is al sinds 1917 een begrip. Met tientallen prijzen op hun naam zijn deze onverwoestbare tweewielers van bewezen kwaliteit en klasse. Voor hen heeft de afgelopen eeuw in het teken gestaan van verbeelding, realisatiekracht en enthousiasme. Zo hebben ze samen de meest innovatieve fietsen ontwikkeld. Hun doel? Ervoor zorgen dat mensen steeds vaker de fiets kiezen. En dat doen ze nu nog steeds.

Batavus 

Ervaar het Batavus gevoel
Dit oer-Hollandse merk heeft altijd een fiets die bij je past. Kies voor trapondersteuning met een elektrische fiets of een stijlvolle citybike. Ook voor de kids hebben wij robuuste, hippe tweewielers voor zorgeloos rijplezier.

Bulls / Lapierre / Haibike
Geen berg is voor deze krachtige klimmers te hoog
Op welk terrein je je ook bevindt, met deze stoere mountainbikes van Duitse of Franse makelij begeef je je nooit op glad ijs. Deze lichtgewicht rakkers zijn zwaargewichten in hun klasse.

 

Van Raam

Let's all cycle

Van Raam is fabrikant van aangepaste fietsen en is gespecialiseerd in het fabriceren van driewielfietsen, de scootmobielfiets, lage instapfietsen, de loophulp, duofietsen, tandems, rolstoelfietsen en transportfietsen. Zij willen een bijdrage leveren aan de integratie van mensen met een beperking in de samenleving.

Voor iedereen dé perfecte fiets

Tweedehands fietsen

Bij Tweewielercentrum Hellendoorn vind je een groot assortiment aan gebruikte fietsen. Wij hebben zowel dames- als herenfietsen, kinderfietsen ATB-fietsen en e-bikes in de aanbieding. Alle fietsen zijn volledig opgeknapt en helemaal rijklaar. Ze zijn klaar voor nog vele jaren intensief rijplezier. E-bikes met 2 jaar garantie op de accu mogelijk.