Fietsverhuur in Hellendoorn

Lekker een weekje weg om te genieten van de natuur in eigen land? Als je bijvoorbeeld gaat mountainbiken op de Sallandse Heuvelrug, of kamperen met de kids in Overijssel, wil je ontspannen aan je tocht beginnen. Het kan een heel gedoe zijn om de fietsen van thuis te moeten meenemen. Gelukkig kun je ze ook bij ons huren. 

Bij TWH staat er altijd een geschikte fiets klaar voor een fantastische rit. De prachtige natuur in of een fietstochtje naar het centrum van Almelo, bij ons vind je altijd de perfecte tweewieler. Trek over de heide op onze mountainbikes of ontdek de provincie op onze gezinsfietsen. Tijd om het rustig aan te doen? Kies dan voor onze elektrische fietsen, voor een ontspannen ervaring.

Wij verhuren onze fietsen bij verschillende vakantieparken in de omgeving van Hellendoorn. Ook kun je onze huurfietsen meteen in onze zaak uitkiezen. 

Onze scherpe prijzen:

Per dag Per week
ATB € 20,00 € 110,00
E-Bike € 25,00 € 150,00
Helmen € 5,00 € 35,00
Voor onze huurfietsen kunt u terecht bij Vakantiepark Hellendoorn

Bij ons geen gammele, aftandse tweewielers. Elk voorjaar verhuren wij dames- en herenfietsen die zo goed als nieuw zijn. Onze huurfietsen worden na de herfstvakantie volledig nagekeken en tegen zeer scherpe prijzen verkocht in onze winkel. 

Wil jij een damesfiets, herenfiets of kinderfiets huren? Kijk dan op https://www.vakantieparkhellendoorn.nl/nl/ 

Er even tussenuit? Onze tweewielers staan op je te wachten