Toffe tweewielers koop je bij Tweewielercentrum Hellendoorn

Onze tweewielers staan op je te wachten

Onze tweewielers staan op je te wachten

Er even tussenuit, met het hele gezin of romantisch met z’n twee

Lekker een weekje weg om te genieten van de natuur in eigen land? Als je bijvoorbeeld gaat mountainbiken op de Sallandse Heuvelrug, of kamperen met de kids in Overijssel, wil je ontspannen aan je tocht beginnen. De fietsen van thuis moeten meenemen kan een heel gedoe zijn. Gelukkig kun je ze ook bij ons huren.

Nu ook bezorging van onze huurfietsen op locatie!

Fietsverhuur in Hellendoorn, voor vakantie in eigen land

Bij Tweewielercentrum Hellendoorn staat er altijd een geschikte fiets klaar voor een fantastische rit. De prachtige natuur in of een fietstochtje naar het centrum van Almelo, bij ons vind je altijd de perfecte tweewieler. Trek over de heide op onze mountainbikes of ontdek de provincie op onze gezinsfietsen. Tijd om het rustig aan te doen? Kies dan voor onze elektrische fietsen, voor een ontspannen ervaring.

Wij verhuren onze fietsen bij verschillende vakantieparken in de omgeving van Hellendoorn. Ook kun je onze huurfietsen meteen bij onze zaak uitkiezen. We maken het zelfs nog eenvoudiger: wij bezorgen onze huurfietsen op locatie in de regio Hellendoorn Markelo.

Onze scherpe prijzen

  Per dag Per week
Dames- of Herenfiets € 9,50 € 55,00
Kinderzitje € 3,50 € 12,00
Kinderfiets € 6,95 € 34,00
All Terrain Bike (ATB) € 19,50 € 110,00
Elektrische fiets € 25,00 € 150,00
     
     
Bezorging €3,00 per fiets

Bij ons geen gammele, aftandse tweewielers. Elk voorjaar zetten wij zo goed als nieuwe dames- en herenfietsen in voor verhuur.

Onze huurfietsen worden na de herfstvakantie volledig nagekeken en tegen zeer scherpe prijzen verkocht in onze winkel.

Direct onze huurfietsen reserveren?