Toffe tweewielers koop je bij Tweewielercentrum Hellendoorn

Wat heb ik nou aan mijn fiets hangen?

Wat heb ik nou aan mijn fiets hangen?!

Tweewielercentrum Van Munster wordt Tweewielercentrum Hellendoorn BV

Het is je misschien al opgevallen dat sinds januari 2014 Tweewielercentrum Van Munster een nieuwe naam heeft: Tweewielercentrum Hellendoorn BV. Hoe zit dat nou?

Van 1992 tot nu

In 1992 openden Jan en Miny van Munster hun eigen fietsenzaak aan de Schuilenburgerweg in Hellendoorn. De zaak groeide snel en er werd gezocht naar een groter pand dat volledig aan hun wensen voldeed.

Dit prachtige, 600 m2 tellende winkelpand aan de Reggeweg 6A werd in 1998 betrokken. Een perfecte locatie met naast een showroom diverse opslagruimtes en een ruime, goed uitgeruste werkplaats.

Henri en Wilma Sanderman uit Markelo namen de zaak in februari 2010 over. Om alle kennis en ervaring in stand te houden zijn alle werknemers bij de overname in dienst gebleven. Zo blijven de vaste klanten alle vertrouwde gezichten zien. 
 

Het team bestaat uit tien vaste krachten die zich met ziel en zaligheid inzetten voor het bedrijf. Henri Sanderman heeft de algemene leiding over de zaak, terwijl Wilma voor het administratieve en financiële gedeelte zorgt.

De goede naam die het echtpaar Van Munster in Hellendoorn en omgeving heeft opgebouwd zetten zij voort met uitbreidingen, om de zaak nóg beter te maken.

Als bekroning van een uiterst succesvolle periode is het tijd voor een nieuwe naam, die nu beter bij het bedrijf past: Tweewielercentrum Hellendoorn.

Tweewielercentrum Hellendoorn, jouw fietsenwinkel.

2 reactie(s)

Laat een bericht achter in ons gastenboek

2014.11.04 Auteur andre en ina
wij waren op zoek naar elektrische fietsen en kwamen terecht in hellendoorn. Hier bleek al snel dat we inderdaad van alle info werden voorzien. Prima uitleg voor ons om het te begrijpen. tegenwoordig zie je door de bomen het bos niet meer met al die fietsen. Dit was voor ons zeer duidelijk en de prijs was ook prima. een week later werden onze nieuwe fietsen thuis bezorgd. wij fietsen al een aantal weken op de nieuwe Batavus ventoux en hebben er geen spijt van.
2014.11.04 Auteur alex
wij waren op zoek naar een nieuwe atb. We kwamen terecht door mond op mond reclame bij tweewielercentrum hellendoorn. Hier werden we inderdaad prima ontvangen. Wij hebben inderdaad hier onze atb besteld. Goede prijs en prima eerste indruk. Wij kunnen iedereen de bedrijf aanraden.

In de buurt van Holten hadden wij een klapband. Na de band geplakt te hebben – de achterband was versleten - zijn we direct naar Tweewielercentrum Hellendoorn gereden. Tot onze grote verbazing werd de fiets direct in de reparatie genomen en werden wij aan een kop koffie gezet. We hadden de koffie nog maar net op, of de band was al gemonteerd. Ze rekenden 10 minuten arbeidskosten + de banden en geen cent meer. Petje af voor dit bedrijf. Zo hoort men met klanten om te gaan. Chapeau!!!!!

– Familie Eversdijk